Teamuitjes

Is het tijd voor een fijne brainstormsessie binnen je team? Wil je weer eens een heidag inplannen, maar ben je op zoek naar iets anders-dan-anders? Zin om samen met een aantal collega’s een dag te brainstormen over nieuwe campagnes? Kom naar Island Life. Zodra je op de boot stapt (we halen jou en je team vanzelfsprekend op met de boot) laat je letterlijk en figuurlijk het vasteland achter je.

We hebben plek voor max. 12 personen. Combineer het nuttige met het aangename: ga (creatief) aan de slag met elkaar. Tussendoor kunnen we de boel opschudden met een op-maat programma. Zin in een yogasessie? Regelen we. Een heel andere uitdaging? Ga met elkaar de strijd aan op onze mega-sup. Relaxen in de hangmatten, chillen in de zitzakken of op de strandstoelen kan natuurlijk ook.

We regelen romige latte’s, originele lunches en desgewenst een barbecue. Laten we samen een mooi plan de campagne maken. Neem contact met ons op voor de (ongekende!) en leuke mogelijkheden! Nu al zin om jou en je team een dagje Island Life te laten beleven.

Beschikbaarheid 2023 Vraag ons naar de beschikbare dagen in september 2023! Overige maanden zijn volgeboekt.

NIEUW: Wim Hof workshop (ijsbad)
Wil je je grenzen verleggen? Meer in contact komen met jezelf, beter kunnen focussen? We organiseren regelmatig supertoffe Wim Hof workshops op het eiland. De eerstvolgende staat gepland op vrijdag 1 september. Echt helemaal te gek en het idee dat je even los bent van de bewoonde wereld zorgt voor een extra dimensie. Wat gaan we doen? Wim Hof trainer Ingmar Creutzberg van Tigers Gym in Utrecht coacht jou door deze bijzondere dag. Je wordt met de boot opgehaald vanaf Zandeiland-4. Na een kleine tien minuten varen kom je aan op ons eiland. Denk je in: zacht gras, een bell-tent, ligstoelen, yogamatjes, tintelend frisse drankjes en… een ijsbad. We gaan kennismaken. Met elkaar, met jezelf. Want deze middag ga je in contact komen met jezelf. Je krijgt een ademhalingssessie waarbij je leert focussen en ontspannen. Er is ruimte voor het delen van verhalen, emoties en indrukken. Tot slot neem je twee minuten plaats in het bad dat gevuld is met ijs. Ingmar coacht je erdoorheen. En echt: hoewel het spannend is, kun jij dit. Verleg je grenzen. Vind de kracht die je in je hebt. Zoek de rust en balans. En stap als herboren uit het bad. Daarna is er volop ruimte voor ontspanning, warmte en natuurlijk een borrel. Een super belevenis. Gun jezelf deze middag! Claim snel je plek (let op, vol = vol) voor € 99,-. Je kunt je boeking maken via deze link.