Teamuitjes

Is het tijd voor een fijne brainstormsessie binnen je team? Wil je weer eens een heidag inplannen, maar ben je op zoek naar iets anders-dan-anders? Zin om samen met een aantal collega’s een dag te brainstormen over nieuwe campagnes? Kom naar Island Life. Zodra je op de boot stapt (we halen jou en je team vanzelfsprekend op met de boot) laat je letterlijk en figuurlijk het vasteland achter je.

We hebben plek voor max. 12 personen. Combineer het nuttige met het aangename: ga (creatief) aan de slag met elkaar. Tussendoor kunnen we de boel opschudden met een op-maat programma. Zin in een yogasessie? Regelen we. Een heel andere uitdaging? Ga met elkaar de strijd aan op onze mega-sup. Relaxen in de hangmatten, chillen in de zitzakken of op de strandstoelen kan natuurlijk ook.

We regelen romige latte’s, originele lunches en desgewenst een barbecue. Laten we samen een mooi plan de campagne maken. Neem contact met ons op voor de (ongekende!) en leuke mogelijkheden! Nu al zin om jou en je team een dagje Island Life te laten beleven.

Beschikbaarheid 2023
Op de volgende dagen is Island Life te boeken voor teamsessies:

Dinsdag 9 mei
Woensdag 10 mei
Donderdag 11 mei
Maandag 15 mei
Dinsdag 16 mei
Woensdag 17 mei
Dinsdag 30 mei
Woensdag 31 mei
Woensdag 14 juni
Donderdag 15 juni
Dinsdag 20 juni
Woensdag 21 juni
Donderdag 22 juni

Of vraag ons naar overige beschikbare data.