Teamuitjes

Is het tijd voor een fijne brainstormsessie binnen je team? Wil je weer eens een heidag inplannen, maar ben je op zoek naar iets anders-dan-anders? Zin om samen met een aantal collega’s een dag te brainstormen over nieuwe campagnes? Kom naar Island Life. Zodra je op de boot stapt (we halen jou en je team vanzelfsprekend op met de boot) laat je letterlijk en figuurlijk het vasteland achter je.

We hebben plek voor max. 12 personen. Combineer het nuttige met het aangename: ga (creatief) aan de slag met elkaar. Tussendoor kunnen we de boel opschudden met een op-maat programma. Zin in een yogasessie? Regelen we. Een heel andere uitdaging? Ga met elkaar de strijd aan op onze mega-sup. Relaxen in de hangmatten, chillen in de zitzakken of op de strandstoelen kan natuurlijk ook.

We regelen romige latte’s, originele lunches en desgewenst een barbecue. Laten we samen een mooi plan de campagne maken. Neem contact met ons op voor de (ongekende!) en leuke mogelijkheden! Nu al zin om jou en je team een dagje Island Life te laten beleven.

Foto rechts: Agapestories.com