Teamuitjes

Is het tijd voor een fijne brainstormsessie binnen je team? Wil je weer eens een heidag inplannen, maar ben je op zoek naar iets anders-dan-anders? Zin om samen met een aantal collega’s een dag te brainstormen over nieuwe campagnes? Kom naar Island Life. Zodra je op de boot stapt (we halen jou en je team vanzelfsprekend op met de boot) laat je letterlijk en figuurlijk het vasteland achter je.

Lees verder onder de foto’s.

We hebben plek voor max. 12 personen. Combineer het nuttige met het aangename: ga (creatief) aan de slag met elkaar. Tussendoor kunnen we de boel opschudden met een op-maat programma. Zin in een yogasessie? Regelen we. Een heel andere uitdaging? Ga met elkaar de strijd aan op onze mega-sup. Relaxen in de hangmatten, chillen in de zitzakken of op de strandstoelen kan natuurlijk ook.

We regelen romige latte’s, originele lunches en desgewenst een barbecue. Laten we samen een mooi plan de campagne maken. Neem contact met ons op voor de (ongekende!) en leuke mogelijkheden! Nu al zin om jou en je team een dagje Island Life te laten beleven.

Beschikbaarheid 2024
Vraag ons naar de beschikbare dagen in 2024!

Wim Hof method ijsbad training

Wim Hof workshop (ijsbad)
Wil je je grenzen verleggen? Meer in contact komen met jezelf, beter kunnen focussen? We organiseren regelmatig supertoffe Wim Hof workshops op het eiland. Ook dit jaar komt er weer zo’n enerverende dag, en jij kunt er bij zijn! Zet ‘m in je agenda:

Vrijdag 6 september

Interesse? Mail ons even op info@island-life.nl, en we laten het weten zodra de boeking gemaakt kan worden. Echt helemaal te gek en het idee dat je even los bent van de bewoonde wereld zorgt voor een extra dimensie. Wat gaan we doen? Award-winning – Ingmar Creutzberg van Tigers Gym in Utrecht is Wim Hof trainer. Hij coacht jou door deze bijzondere dag. Je wordt met de boot opgehaald vanaf Zandeiland-4.

Na een kleine tien minuten varen kom je aan op ons eiland. Denk je in: zacht gras, ligstoelen, yogamatjes, tintelend frisse drankjes en… een ijsbad. We gaan kennismaken. Met elkaar, met jezelf. Want deze middag ga je in contact komen met jezelf. Je krijgt een ademhalingssessie waarbij je leert focussen en ontspannen. Er is ruimte voor het delen van verhalen, emoties en indrukken. Uit ervaring weten we: hier voel je je veilig en mag alles er zijn.

Lees verder onder de foto’s.

Tot slot neem je twee minuten plaats in het bad dat gevuld is met ijs. Ingmar coacht je erdoorheen. En echt: hoewel het spannend is, kun jij dit. Verleg je grenzen. Vind de kracht die je in je hebt. Zoek de rust en balans. En stap als herboren uit het bad. Daarna is er volop ruimte voor ontspanning, warmte en natuurlijk een borrel. Een super belevenis. Gun jezelf deze middag! Claim snel je plek (let op, vol = vol) voor € 99,-. Je kunt voor de sessie van 14 juni alvast je boeking maken via deze link. Doe je dit vóór 15 mei? Dan ontvang je een fijne early bird-korting en boek je deze bijzondere middag voor € 79,-!

Interesse in de ijsbad-workshop van 6 september? Mail even naar info@island-life.nl, dan zetten we je op de wachtlijst en we laten je weten wanneer de tickets besteld kunnen worden!

Let op: vol = vol. We hebben een beperkt aantal plekken beschikbaar.