Vissen

Ben je op zoek naar een mooie visplek in ons eigen land? Vissen op de Vinkeveense Plassen is een absolute aanrader. Snoek, snoekbaars, witvis, zeelt, baars en karper: met de juiste technieken én een dosis geluk kun je ze allemaal aan de haak slaan. Nu staan de Vinkeveense Plassen niet bekend als het gemakkelijkste visgebied. Het is er wél ontzettend mooi. Het water van de Vinkeveense Plassen is kristalhelder en op bepaalde plekken ruim vijftig meter diep. Rond ons eiland varieert de diepte van drie tot acht meter. Vanaf de diverse steigers kun je je hengels uitzetten, maar je kunt ook met het bootje de plassen op en daar gaan vissen. Wil je op karper gaan vissen? Dan is het aan te raden om gedurende meerdere dagen voerplekken uit te zetten. Op die manier is de kans een stuk groter dat je karpers gaat vangen.

De Vinkeveense Plassen staan bekend als een bijzonder visgebied, waar vissers van heinde en verre op af komen. Van de UK tot Duitsland, België en ons eigen land: we hebben al regelmatig vissers mogen ontvangen. Leuk wanneer je met een groepje visvrienden komt, maar samen met je partner of gezin is het ook geweldig om op Island Life te komen vissen. Combineer een paar dagen vissen op de Vinkeveense Plassen met de Island Lifestyle. Maak ’s avonds de barbecue aan, geniet van de verschillende vuurplaatsen op het eiland of drink een biertje aan de buitenbar. Wat een relaxte vakantie!

Let op: ga je de plassen op, dan is een visvergunning verplicht. In Vinkeveen kun je op verschillende plekken een visvergunning kopen. We helpen je graag!